MUSEO-LEHTI
 

Jäsenmuseoiden työntekijöiden digilehden lukuoikeus

MUSEO 2/2022, teema leikki.

Museoliiton jäsenmuseon työntekijät voivat lukea MUSEO-lehden digitaalisena näköislehtenä Lehtiluukku.fi-palvelussa. Digilehti korvaa jäsenetuna lähetetyn paperilehden. Digitaalinen lehti on kätevästi luettavissa tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla.

MUSEO-lehden uusimman lehden lisäksi kaikki Lehtiluukun arkistossa olevat MUSEO-lehdet ovat myös luettavissa numerosta 2/2017 alkaen. Palvelussa on myös hakutoiminto, jonka avulla voi hakea tietoa arkistossa olevien lehtien sisällöistä (henkilöitä, museoita, teemoja jne.). Haku kertoo lehden numeron ja sivun, jossa tietoa haetusta aiheesta on.

Lehteä pääset lukemaan henkilökohtaisella tilaajatunnuksella, jonka saat olemalla yhteydessä meihin (yhteystiedot alla). Tilaajatunnukset on lähetetty sähköpostilla kaikille jäsenmuseoiden työntekijöille toukokuussa 2020. 

Kun sinulla on tilaajatunnus, aktivoi se Lehtiluukku.fi-palvelussa luomalla henkilökohtainen käyttäjätili.

Toimi seuraavasti:

1. Mene sivulle https://www.lehtiluukku.fi/lehdet/museo/

2. Valitse sivun ylälaidasta "Kirjaudu".

3. Valitse "Luo uusi käyttäjätunnus" ja syötä sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi salasanan, jolla voit jatkossa kirjautua Lehtiluukkuun. Salasanan voit myöhemmin vaihtaa.

4. Valitse "Aktivoi tilaajatunnus" ja syötä henkilökohtainen tilaajatunnuksesi.

Niin sähköpostiosoitteen kuin salasanankin voi vaihtaa "Oma luukku" -osiosta.

Henkilökohtainen tili on aktiivinen niin kauan kuin työntekijä on minkä tahansa Suomen museoliiton jäsenmuseon palveluksessa. 

Lisätietoa Museo-lehden digilehden lukuoikeuksista ja tilaajatunnuksista:

Viestinnän asiantuntija Kirsti Ruissalo
kirsti.ruissalo@museoliitto.fi
puh. 044 430 0721