KOULUTUS
 

Museoalan merkonomikoulutus 2018–2019

Haluatko oppia myynnistä, markkinoinnista, talou­desta ja liiketoiminnasta? Opiskele Merkonomiksi! Museoalalle suunnitellussa koulutuksessa tavoitteena on kehittää alan ammattilaisten liiketoiminnan ja talouden ymmärrystä sekä tarjota uudenlaista näkemystä myynnin, markkinoinnin ja asiakkuuksien hoitamiseen. Koulutus kehittää suoraan osallistujan työnantajayrityksen toimintaa.

Merkonomi on työelämässä arvostettu Opetushallituksen virallinen näyttötutkinto

Koulutus sopii museoalalla myynnin, myynnin tuen, markkinoinnin tai asiakkuuksien parissa toimivalle sekä sihteerinä tai taloushallinnossa työskentelevälle.

Tutkinnossa voit painottaa sitä osaamista ja niitä työtehtäviä, jotka ovat sinulle tärkeitä. Teet yhdessä Markkinointi-instituutin asiantuntijan kanssa henkilökohtaisen suunnitelman opinnoistasi ja tutkinnon suorittamisesta. Koulutuksen aikana suoritetaan liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi.

Sisältö ja aikataulu

Koulutus kestää reilun vuoden. Siihen sisältyy noin kahdeksan koulutuspäivää kerran kuukaudessa. Lisäksi opiskelet omaa työtäsi tehden. Työssäoppiminen on iso osa kehitystäsi itsenäisten verkko-opintojen ohella. Koulutukseen sisältyvien harjoitusten ja tehtävien aiheet poimit omasta työstäsi ja museostasi. Koulutuspäivien aiheita ovat: asiakaspalvelu, asiakkuudet, myynti, markkinointi ja sosiaalinen media, kannattavuus ja talous sekä liiketoiminta. Koulutuspäivät pidetään Markkinointi-instituutin tiloissa Tapiolassa os. Revontulentie 7, Espoo. Koulutuksen kesto on n. 10–12 kk.

Koulutus on maksuton.

Tutkinto ja siihen valmistava koulutus kootaan yksilöllisesti. Tutkinnon suoritettuasi voit hakea ammattitutkintostipendiä, joka on noin 400 euroa verotonta tuloa. www.tyollisyysrahasto.fi (entiselta nimeltään Koulutusrahasto).


Mukaan pääsee vielä! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kysy lisää merkonomiopiskelusta ja ilmoittaudu mukaan: Asiakkuuspäällikkö Saana Markkola puh. 050 590 5603, saana.markkola@markinst.fi