• Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Blogger
 
MUSEOIDEN KEHITTÄMINEN
 

Tarinat peliin

Suomen museoliitto toteuttaa hankkeen nimeltään Tarinat peliin – toimintamalli museosisältöjen tarinallistamiseen, tuotteistamiseen ja yhteistyöhön. Yhteistyökumppanina hankkeessa on  Kajaanin ammattikorkeakoulu, joka tuo hankkeeseen pelialan osaamista. Hanke kestää vuoden 2018 loppuun saakka, ja sitä rahoitetaan Hämeen ELY-keskuksen myöntämänä Luovaa osaamista -ESR-ohjelmasta.

Hankkeen esittelyvideo


Ajankohtaista


29.6.2018
Hankkeen blogisarja jatkuu
Tarinat peliin bloggaa -sarjan toisessa osassa tutustumme sekä museoita että pelialaa tuntevaan henkilöön nimeltä Aleksis Karme. Miten yhdistetään virtuaaliteknologia ja museot? Lue lisää

6.6.2018
Tarinat peliin -hankkeen kesäkuun kuukausikirje
Hankkeen peliprojektit ovat edenneet mallikkaasti kevään ja alkukesän aikana. Lue kesäkuun kuukausikirjeestämme, mitä on tapahtunut. Kuukausikirje jää samalla kesätauolle, mutta palaamme pelikuulumisinemme taas syksyllä.

Katso vanhemmat uutiset arkistosta.

Sosiaalinen media


Tarinat peliin -hanke löytyy myös Facebookista. Sosiaalisessa mediassa viestiessä kannattaa käyttää hashtagia #tarinatpeliin. Hankkeesta kirjoitetaan lisäksi Suomen museoliiton P.S.-blogissa, joten seuraathan blogiakin.

Yhteystiedot


Projektipäällikkö, koulutussuunnittelija
Pauliina Kinanen
pauliina.kinanen(a)museoliitto.fi
p. 040 354 2205

Tiedottaja, hankesuunnittelija
Tanja Salonen
tanja.salonen(a)museoliitto.fi
p. 0444 300 710