Hae sivustolta
KOULUTUS
 

Museoalan merkonomikoulutus 2017–2018

Haluatko oppia myynnistä, markkinoinnista, talou­desta ja liiketoiminnasta? Opiskele Merkonomiksi! Museoliitolle räätälöity koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Opintojen päätteeksi suoritat työelämässä arvostetun Liiketalouden perustutkinnon.

Museoliiton järjestämän koulutuksen tavoitteena on kehittää museoalan ammattilaisten liiketoiminnan ja talouden ymmärrystä sekä tarjota uudenlaista näkemystä myynnin, markkinoinnin ja asiakkuuksien hoitamiseen.

Oppisopimuskoulutuksena toteutettava koulutus alkaa 14.12.2017 ja päättyy syksyllä 2018.

Merkonomi on asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisten perustutkinto. Se sopii sinulle, jos työskentelet myynnin tai myynnin tuen, markkinoinnin, asiakaspalvelun tai sisäisten asiakkuuksien parissa. Koulutukseen voi osallistua myös sihteerinä ja taloushallinnon parissa työskentelevät.

Koulutuksessa voit painottaa sitä osaamista ja niitä työtehtäviä, jotka ovat sinulle työssäsi tärkeitä. Sinulle tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma eli valitset kursseja tarpeesi mukaan. Saat virallisen tutkintotodistuksen, joka mm. antaa yleisen hakukelpoisuuden korkeakouluasteelle.

Koulutus maksaa vain tutkintomaksun 58 euroa.

Ilmoittautuminen tehdään Markkinointi-instituutin verkkosivujen kautta osoitteessa https://www.markinst.fi/tutkinnot/267/liiketalouden-perustutkinto-merkonomi-museoliitto
Ilmoittaudu viimeistään 24.11.2017.

Kysy lisää merkonomiopiskelusta:

kehittämispäällikkö Kaisa Räsänen puh. 050 579 1007 kaisa.rasanen(a)markinst.fi
asiakkuuspäällikkö Saana Markkola puh. 050 590 5603 saana.markkola(a)markinst.fi
koulutus- ja kehittämisjohtaja Leena Tokila puh. 040 534 6232 leena.tokila(a)museoliitto.fi